Iskalnik:
Proizvodnja industrijskih peči in pralnih linij
Proizvodnja industrijskih peči
in pralnih linij
Bosio d.o.o.
Bukovžlak 109
3000 Celje, Slovenija
T: +386 3 780 25 10
F: +386 3 780 25 35
E: info@bosio.si

Rusija

e-pošta
Kažipot: | Bosio | Podjetje |

Podjetje

 

 

Našim kupcem zagotavljamo opremo za termično obdelavo materialov. Visoka kakovost naših izdelkov izhaja iz našega znanja in sodelovanja z našimi dobavitelji, ki ponujajo opremo najvišjega kakovostnega razreda, tradicije in inovativnosti skozi leta našega razvoja. Kakovost in prilagajanje kupcu pomeni našo trajno konkurenčno prednost in da garancijo kupcu, da je dobil tehnološko in uporabno dovršen izdelek.

Pomembni cilji podjetja so tudi neprestano izobraževanje zaposlenih in stalen razvoj proizvodov z dodatki lastnih inovacij, kot tudi skrb za varovanje okolja tudi z vidika energetsko varčnih proizvodov.
Smo podjetje, ki deluje na globalnem trgu in s svojim delovanjem razvijamo svojo identiteto in mednarodni ugled podjetja

BOSIO bo med vodilnimi svetovnimi proizvajalci opreme za termično obdelavo materialov. Blagovna znamka BOSIO bo garancija za kakovost, odličnost v poslovanju ter sodelovanje in prilagajanje kupcem na poti do tehnološko in uporabno dovršenega izdelka.

Postali bomo internacionalno podjetje, ki bo uspešno na globalnem trgu in bomo s hčerinskimi družbami delovali v smislu izvajanja enotne strategije in politike podjetja BOSIO.

Direktor
Hugo Bosio
Univ. dipl. ing.

Ponujamo Vam odlične rešitve
Aktualno
[ 13.2.2017 ]
Bosio podpisal pogodbo z Ormeto-Yumz (Rail Trans Holding)
Podjetje Bosio je v sklopu uradnega obiska s predsednikom države, Borutom Pahorjem ...
več