February 10, 2017

Bosio dobavil avtomobilskemu proizvajalcu Škoda

Slovenski proizvajalec industrijskih peči Bosio je prejel in sprejel pogodbo o dobavi s strani avtomobilskega proizvajalca Škoda, s čimer je okrepil svoj položaj kot zanesljiv partner za termično obdelavo v avtomobilskem sektorju. [...] 

Prvo naročile Škode obsega valjčno peč za izotermalno žarjenje odkovkov motorjev za avte. V družbi Škoda prodajo na letni ravni preko milijona vozil, s čimer se uvrščajo v sam vrh avtomobilskih proizvajalcev. 

"Veseli nas, da lahko našo bazo strank razširimo s tako pomembnim podjetjem, ki se tako kot Bosio, osredotočajo na najvišje standarde kakovosti, s čimer postavljamo standarde v industriji", je dejal Hugo Bosio, ustanovitelj in direktor podjetja Bosio.  

 Skupna zmogljivost valjčne peči je ena tona na uro. Odsek, ki je namenjen toplotni obdelavi je dolg 45 metrov in je sestavljen iz plinske ogrevalne komore za najvišje temperature, vse do 1.000°C. Peč sestavlja še električna ogrevana komora ter hladilna komora in postaja za hlajenje zraka. Sistem se zalaga s šaržnimi košarami, katerih teža in hitrost sta samodejno nadzorovana in vodena. 

Nazaj