March 14, 2023

Novo dvojno vodstvo v podjetju BOSIO d.o.o., v slovenski hčerinski družbi podjetja AICHELIN

Podjetje za gradnjo industrijskih peči BOSIO začenja pod novim vodstvom, vokviru avstrijskega podjetja AICHELIN Group, ponovno fazo razširitve v Sloveniji.

Celje/SLO: Ko se je ustanovitelj in dolgoletni direktor podjetja BOSIO d.o.o, gospod Hugo Bosio, usmeril novimizzivom naproti, je vodstvo 1. Februarja 2023 reorganiziralo uspešno insdustrijsko podjetje.

Kot novi član vodstvene ekipe AICHELIN Group je g. Marko Klinc, kot generalni direktor odgovoren zaproizvodno področje podjetja BOSIO. Hkrati je edini generalni direktor AICHELIN Assembly Center Europe (ACE), ki se nahaja na enaki lokaciji v Sloveniji. AICHELIN Assembly Center je pred kratkim v Sloveniji odprlo prvo fazo širitve enega najsodobnejših prozvodnih obratov za sisteme toplotneobdelave v Evropi. Sistemi se tukaj že izdelujejo in sestavljajo za skoraj vsa podjetja v sektorju gradnjeindustrijskih peči AICHELIN Group za in v Evropi.

Marko Klinc si je kot izkušen manager v slovenskem podjetju Gorenje pridobil obsežna strokovnaznanja, ki jih lahko sedaj odlično uporablja na novem delovnem mestu.

V podjetju BOSIO d.o.o. mu stoji ob strani dipl.-Ing. Michael Reisner kot dodatni generalni direktor, kije v prvi vrsti odgovoren za posel novih instalacij. Gospod Reisner je in bo tudi ostal generalni direktoravstrijskega proizvajalca naprav za toplotno obdelavo AICHELIN Ges.m.b.H. v Mödlingu. Ta dvojnafunkcija zagotavlja, da lahko strankam ponudimo najboljšo rešitev iz portfelja obeh podjetij za njihovespecifične zahteve.

To sporočilo za javnost in fotografijo lahko prenesete s spletne strani www.pressetext.com 

Michael Reisner (levo) in Marko Klinc
Nazaj