NAPREDNE REŠITVE, KI JIH POGANJA RAZVOJ (360° PRISTOP)

V podjetju Bosio poskušamo vsak projekt spremljati od začetka do konca s posebnim 360° integralnim pristopom, ki nam omogoča razvoj rešitev in osvetlitev novih idej, ki prinašajo najboljše rezultate za naše stranke. Med posebne projekte štejemo tudi 25-metrsko vertikalno razcepno peč s sprejerjem, ki je prikazana na desni strani.

 

Naš 360° pristop vsebuje 5 glavnih korakov:
  1. ANALIZA Zberemo zahteve strank in specifikacije. Ponujamo podporo s celostnim in kakovostnim načrtovanjem ter inovativnimi predlogi in rešitvami. 
  2. NAČRT IN RAZVOJ faza tehničnega načrtovanja, ki v podjetju opravi ekipa strokovno podkovanih inženirjev, ki deluje skladno s podatki in tehničnimi zahtevami, ki nam jih poda stranka. Pri načrtovanju uporabljamo najnaprednejšo programsko opremo.  
  3. PROIZVODNJA IN MONTAŽAFaza proizvodnje in montaže, kjer celotno proizvodnjo izvedemo sami z našim strokovno usposobljenim kadrom. Upoštevajo vse standarde in relevantne varnostne predpise, zahvaljujoč naši dolgoletni tradiciji in zbranemu strokovnemu znanju.
  4. TESTIRANJE IN ZAGONVsak izdelek testiramo, da zagotovo izpolnjuje najvišje tehnične standarde. Testiranje izvajajo naši inženirji in tehniki, ki imajo obsežne mednarodne izkušnje iz naslova nadzora, pregleda in testiranja vsake izvedbene faze. Naši strokovnjaki tudi nudijo podporo na lokaciji v času dobave opreme. 
  5. POPRODAJA  Nudimo podporo v sklopu po-prodajnih aktivnosti, ki vključuje izobraževanje na lokaciji, preventivno in redno vzdrževanje, tehnično podporo in telefonsko pomoč.